Waarom een offerte aanvraag doen?

Het aanvragen van zonnepanelen offertes zorgt ervoor dat u alle informatie krijgt die u nodig heeft om een gedegen beslissing te maken of gewoon wat informatie in te winnen. Een offerte aanvraag bij ons verplicht u tot niets. Als u het formulier heeft ingevuld dan ontvangt u 6 offertes in uw mailbox. Onze specialisten zullen u vervolgens helpen om het perfecte systeem voor u samen te stellen.

Zonnepanelen offertes, advies en informatie.

Wilt u weten wat voor u de beste en goedkoopste zonnepanelen zijn en wat de installatiekosten zijn? Vraag dan vrijblijvend 6 gratis zonnepanelen offertes aan van erkende installateurs bij u in de buurt.

Bij Offertle bent u aan het juiste adres voor offertes, informatie een kwalitatief advies. Ieder huishouden heeft andere eisen en verwachtingen bij het plaatsen van zonnepanelen, daarom is het belangrijk dat u eerst goed advies inwint.

Prijzen en mogelijkheden weten? Vul dan rechtsboven uw postcode in!

 

Bespaar enorm op uw energiekosten

Het investeren in zonnepanelen, drukt niet alleen de hoogte van uw energierekeningen. Het zorgt namelijk ook voor een stijging van de waarde van uw huis.

Profiteer van een BTW tarief van 6%

Tot en met 31 decenmber 2014 geldt er een verlaagd BTW-tarief voor de investering in zonnepanelen. Dit geld ook voor de arbeidsuren!

Beter voor het milieu en portemonnee

Klimaatneutraal leven is ieders eigen verantwoordelijkheid. Het mooie is dat u, door zonnepanelen, kan bijdragen aan een gezonder milieu zonder extra kosten.

 

Zonnepanelen op het dak

Veel gestelde vragen

Wat kan ik verwachten als rendement?

Iedere situatie is een ander en ook het rendement van de zonnepanelen. Vul de offerte aanvraag in en een installateur vertelt u precies hoe de vork in de steel steekt of lees meer over het rendement van zonnepanelen.

Hoeveel zonnepanelen heb ik dan nodig?

In een klein aantal kunnen zonnepanelen al zeer effecttief zijn. De benodigde hoeveelheid hang geheel af aan uw energiebehoefte. Een vakman kan samen met u bepalen hoeveel panelen u nodig heeft.

Wat is de terugverdientijd van zonnepanelen?

Dit is geheel afhankelijk van uw energiebehoefte, de hoeveelheid panelen die u plaatst en de prijs ervan. Wilt u meer weten doe dan snel een vrijblijvende offerte aanvraag en ontvang binnen 24 uur 6 offertes.

Wat is zonne energie?

Het letterlijke antwoord hierop zal moeten zijn; de energie van de zon in de vorm van warmte en licht. Zonnepanelen maken hier uitermate handig gebruik van, door deze zonne-energie om te zetten in stroom.

Van welke bedrijven krijg ik de offertes?

Ons systeem zoekt de 6 beste bedrijven in uw regio. Aan de hand van uw eisen zullen zij dan een offerte opstellen voor de prijs van de zonnepanelen en de installatiekosten. Hiermee kunt u een weloverwogen keuze maken.

Welke zonnepanelen systemen zijn er?

Zonnepanelen systemen komen in alle soorten en maten. U wilt natuurlijk het allerbeste uit uw zonnepanelen halen en daarom is het aan te raden om eerst, geheel vrijblijvend, een aantel offertes aan te vragen.

Een lesje geschiedenis

Zonnecollectoren zijn onderdeel van een zonneboiler of een zonnesysteem. En de Romeinen maakten hier als eerste gebruik van. Zij lieten water vanuit hoger gelegen beekjes, rivieren of buffervaten naar hun daken lopen. Via zigzag goten werd dit water verwarmd door de zon en op die manier kon het verwarmde water zo hun badhuizen binnenstromen. Collectoren, al honderden jaren een daverend succes om gebruik te maken van zonne-energie.

Vertaald naar nu

Hoe een zonnecollector in het heden in de praktijk wordt gebracht? In de afgelopen honderden jaren is er weinig verandert in het zonnecollector proces. Het design is aangepast, het gemak is vergroot en in plaats van water dat verwarmd wordt, worden de collectoren verwarmd en wordt dit omgezet in warmte die u kunt gebruiken in uw huishouden. Minder kosten om de verwarming te gebruiken, minder kosten voor het gebruik van kraanwater en zo reduceert u de uitstoot van CO2 en verlaagt u uw stookkosten. Goed voor het milieu, goed voor u en uw portemonnee.

Meer dan voldoende keuze

Bij offertle hebben we een uitgebreid assortiment aan verschillende zonnecollectoren en zonnepanelen, zodat u gegarandeerd de perfecte soort zult vinden. Uiteraard staan onze partners voor u klaar voor een uitgebreid advies over zonnepanelen. Aarzel dus niet en neem gerust contact met ze op. Zij zitten voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Met zekerheid zonnepanelen kopen van de beste prijs en kwaliteit.

Zonneboiler en zonnepaneel combiU wilt graag zonnepanelen kopen, maar goede informatie is slecht te vinden op het internet. Dit is logisch te verklaren; iedere zonnepanelen installatie is anders. Als u zeker wilt weten dat u de beste zonnepanelen koopt voor de beste prijs dan is het van belang dat u goede en betrouwbare informatie inwint.

 

Bij Select Zonnepanelen kunt u gratis en vrijblijvend in contact komen met de beste installtiebedrijven uit uw regio. Vul uw postcode rechtboven in en start uw aanvraag. U ontvangt dan binnen 24 uur vrijblijvend 6 offertes afgestemd op uw wensen en eisen.

Zonnepanelen kopen bij u in de buurt? Vul dan rechtsboven uw postcode in!

De beste prijs/kwaliteit zonnepanelen kopen

Breng uw wensen in kaart

Het is altijd handig om goed te weten wat voor eisen u aan uw installatie stelt, als u zonnepanelen wilt gaan kopen. Denk hierbij aan de locatie waar u ze wilt plaatsen, de hoeveelheid energie die u wilt dat ze op gaan wekken, en of u ze bijvoorbeeld samen met uw buren wilt aanschaffen om de installatiekosten te drukken.

Bepaal uw budget

Een goede bepaling van een budget helpt u bij het kiezen van de beste installateur. Houd rekening met het feit dat zonnepanelen u helpen met het besparen op uw energiekosten. Deze besparing helpt uw budget vergroten. Heeft u geen idee wat uw budget is? Geen probleem vul vrijblijvend een aanvraag in en ontvang 6 offertes.

Zoek de beste installateur

Er zijn op dit moment veel installateurs die zonnepanelen verkopen en het is dan ook moeilijk om een installateur te vinden die het beste past bij uw wensen en budget. Select Zonnepanelen heeft het makkelijker voor u gemaakt door u de mogelijkheid te geven om vrijblijvend 6 offertes te ontvangen van de hoogst beoordeelde installateurs in uw regio.

Wat kosten zonnepanelen?

Wilt u weten wat zonnepanelen kosten? Dit is minder makkelijk te beantwoorden dan het lijkt. De kosten hangen namelijk af van een aantal factoren zoals; energieverbruik, het soort zonnepanelen en de installatiekosten.

De makkelijkste manier om te kijken hoeveel het kost om ook bij u thuis zonnepanelen te laten installeren, is een offerte aanvraag te doen via onze website. U ontvangt dan binnen 24 uur 6 offertes van erkende installateurs uit uw regio.

Waar hangen de kosten van de zonnepanelen van af?

Het rendement

Zonnepanelen komen in vele soorten en maten. Zonnepanelen met een hoog rendement zijn over het algemeen duurder, maar leveren aanzienlijk meer energie op. Het is aan te raden om zonnepanelen te kopen met een hoog rendement omdat dit op de lange termijn meer oplevert.

De kwaliteit

De kwaliteit van zonnepanelen varieert sterk. U kunt bijvoorbeeld goedkope zonnepanelen bestellen uit China, maar dit is naar onze mening af te raden. De uiteindelijke kosten van panelen met een lage kwaliteit zullen bijna altijd hoger uitvallen dan verwacht.

De kwantiteit

Om kosten te drukken kunt u bijvoorbeeld samen met uw buren zonnepanelen kopen. Vooral de installatiekosten kunnen hiermee gedrukt worden omdat materiaal maar 1 keer vervoerd hoeft te worden en gereedschap als steigers al op de locatie aanwezig zijn.

De kosten van zonnepanelen zijn niet de enige factor

Het lijkt misschien logisch om alleen te kijken naar de kosten van zonnepanelen, maar het tegendeel is waar. Zonnepanelen kunnen u namelijk veel geld opleveren zonder dat u hier iets voor hoeft de doen. De meeste zonnepanelen installaties zullen langer mee gaan dan dat u mee zult maken. Op het moment dat de installatie geplaatst is zullen de kosten terugverdiend worden en naar verloop van tijd zelfs geld op gaan leveren. Een ander belangrijk voordeel van zonnepanelen is dat ze ook nog eens zeer goed zijn voor het milieu.

Wat zijn de installatiekosten van zonnepanelen?

De installatiekosten van zonnepanelen verschillen aanzienlijk omdat het plaatsen van een zonnepanelen installatie in iedere situatie weer anders is. De installatiekosten van zonnepanelen en de prijzen van de zonnepanelen zelf verschillen dus ook zeer. Om een goede schatting te krijgen voor uw situatie kunt u vrijblijvend een offerte aanvraag doen. U krijgt dan een kostenplaatje van erkende installateurs. Zo weet u precies waar u aan te bent en betaalt u nooit te veel. Een systeem dat geplaatst is door een erkende professional staat garant voor een optimaal rendement

Precieze zonnepanelen installatiekosten weten? Vul dan rechtsboven uw postcode in!

Waar hangen de zonnepanelen installatiekosten van af?

Schuin dak of plat dak

Over het algemeen is een plat dak makkelijker bereikbaar. Een schuin dak heeft meestal geen directe toegang waardoor er een raam gebruikt moet worden en het de installatie bemoeilijkt. Voor de plaatsing van zonnepanelen op een schuin dak zijn ook extra beugels vereist en moeten er dakpannen verplaatst worden om de beugels te monteren wat ook extra installatiekosten met zich meebrengt.

Bereikbaarheid van de installatieplaats

Voor de plaatsing van zonnepanelen is de bereikbaarheid van de plek waar de zonnepanelen geplaatst worden een groot punt. Een moeilijk bereikbare plaats zorgt voor hogere kosten. Bij moeilijk bereikbare plaatsen moet u denken aan een dak dat alleen maar bereikbaar is met een steiger of klimgerei.

Waaruit bestaan de kosten van een zonnepanelen plaatsing?

Kosten van de zonnepanelen

De kosten van zonnepanelen varieren sterk. Zo zijn er bijvoorbeeld doorzichtige zonnepanelen, Deze kunnen zeer goed passen bij een modern huis, maar de prijs van de panelen is ook een stuk hoger. Vraag daarom de installateur naar de mogelijkheden.

De installatiekosten van de installateur

Ongeveer 30% van de gehele kosten van de zonnepanelen installatie vormen de installatiekosten. De prijzen van isntallateurs varieren sterk. Het is daarom raadzaam om een aantal offertes aan te vragen. Op deze manier kan er al gauw 20 tot 40 procent bespaard worden op de kosten.

De kosten van andere onderdelen

In sommige gevallen kan er gebruik gemaakt worden van een kant en klaar systeem. Voorwaarde is wel dat het een stamdaard installatie is. Elke plaatsing van een zonnepaneel systeem vereist een standaard aantal componenten. De installatiekosten van zonnepanelen kan dus sterk uiteenlopen.

Totale kosten van de zonnepanelen installering weten?

ls u de precieze kosten van de plaatsing wilt weten dan raden wij u aan om een offerte aanvraag te doen. U ontvangt dan binnen een aantal uur 6 verschillende offertes van installateurs bij u in de regio. Hierdoor weet u precies wat de benodigde investering is om klimaatneutraal te leven.